ChefsVerkstadens kurser

Botanisera bland Chefsverkstadens kurser och skräddarsy ditt eget utvecklingsprogram! Våra kurser är flexibla och ger dig kunskap och verktyg som du kan använda direkt. Du får tillfälle att reflektera och träna, du kan göra inlämningsuppgifter som du får återkoppling på och efter avslutad kurs sänder vi ditt kursintyg. Snabbt, kostnadseffektivt och nyttigt med andra ord. Börja gärna med vår kostnadsfria Prova på-kurs.

 

 

Vill du prova Chefsverkstaden?

Är du nyfiken på Chefsverkstadens kurser? Vill du testa hur det är att vara kursdeltagare hos oss? Och vill du kostnadsfritt få tillgång till några av våra bästa verktyg? Då är du välkommen att delta i vår Prova på-kurs, du kommer inte att ångra dig!
Pris: Gratis
Läs mer om kursen här!

Effektiva och roliga möten

Tycker du att de möten du leder eller deltar i är för många, för långa och för tråkiga? Är du beredd att testa nya verktyg som till exempel ”den tomma kvarten” eller ”djävulens advokat”? Då kommer du att ha nytta av kursen ”Effektiva och roliga möten”!
Pris: 1 890:-
Läs mer om kursen här!

Leda i förändring

Befinner sig den verksamhet där du arbetar i ständig förändring? Skulle du vilja lära dig mer om hur man leder förändringsarbete? Vill du få enkla verktyg som du kan använda i din roll som förändringsledare? Då är kursen ”Leda i förändring” helt rätt för dig!
Pris: 1 890:-
Läs mer om kursen här!

Kommunikation som fungerar

Vill du bli en stjärna på att kommunicera med medarbetare och kollegor? Vill du nå fram med dina budskap? Är du beredd att testa nya smarta verktyg i din kommunikation? Då är kursen ”Kommunikation som fungerar” som gjord för dig!
Pris: 1 690:-
Läs mer om kursen här!

Leda på distans

Jobbar du själv eller dina medarbetare då och då eller ofta på distans? Tycker du att det ibland känns lite krångligt att hålla kontakt, att hålla ordning eller att hålla koll på allt som händer? Då är kursen ”Leda på distans” precis vad du behöver.
Pris: 1 890:-
Läs mer om kursen här!

Lyckas med utvecklingssamtalet

Är det dags för årets utvecklingssamtal? Eller är de redan avklarade men du har bestämt dig för att de ska bli ännu bättre nästa gång? Då rekommenderar vi Chefsverkstadens fokuskurs ”Lyckas med utvecklingssamtalet” – den ger dig exakt det du behöver!
Pris: 1 290:-
Läs mer om kursen här!