Välj en sida

Så funkar Chefsverkstadens kurser

Chefsverkstadens utbildningar är ämnesbaserade och du väljer själv de kurser som passar dig bäst, på det sättet kan du bygga ditt eget utvecklingsprogram. Varje kurs innehåller de viktigaste kunskaperna inom sitt ämnesområde och vi fokuserar på sådant som ger direkt nytta i vardagen. Vi delar med oss av fakta, teorier och modeller men framför ingår massor av användbara verktyg, mallar, tips och checklistor.

För att du så snart som möjligt ska kunna tillämpa dina nya kunskaper får du i varje kursavsnitt reflektionsfrågor och träningsuppgifter som du kan jobba med på egen hand. Mer information om hur man gör för att reflektera och träna finns här.

Allt kursmaterial finns på webben men dessutom ingår en utskriftsvänlig pdf-version. Du kan välja mellan att delta i kurser med eller utan inlämningsuppgifter. Kursinnehållet är det samma i båda varianterna men om du väljer du att delta i en kurs med inlämningsuppgift får du personlig återkoppling från oss samt ett kursintyg då du är klar med kursen. 

Anmälan till Chefsverkstadens kurser sker genom ett enkelt anmälningsformulär. Betalning kan ske mot faktura eller med betalkort. Så snart kursen är betald får du tillgång till kursens första avsnitt, därefter publiceras ett nytt avsnitt varje vecka. När du väl har blivit registrerad som deltagare har du tillgång till dina kurser i 12 månader – ingen brådska alltså!

Om du vill veta mer om Chefsverkstaden är du varmt välkommen att höra av dig till support@chefsverkstaden.se.