Välj en sida

Om ChefsVerkstaden

Vi som jobbar i Chefsverkstaden vill ge så många chefer och ledare som möjligt tillgång till den kunskap och de verktyg de behöver. Då ökar tryggheten och cheferna kan utöva ett gott chefs- och ledarskap, något som skapar förutsättningar för ett långsiktigt hållbart arbetsliv och framgång för företag och organisationer. För att vi ska kunna bidra till fler kunniga och trygga chefer erbjuder Chefsverkstaden kurser och annat chefsstöd som utmärks av följande:

 

  1. Ett flexibelt upplägg. Du väljer fritt dina kurser och i vilken ordning du vill delta i dem, på det sättet kan du skräddarsy ditt eget utvecklingsprogram. Utbildningarna går att genomföra när och var som helst.
  2. Direkt användbar kunskap. Varje kurs innehåller det viktigaste inom sitt ämnesområde med mängder av enkla verktyg, tips, mallar och checklistor. Om du har bråttom finns särskilda fokuskurser som går extra snabbt att genomföra.
  3. Stöd i lärandet. Alla kursavsnitt innehåller reflektionsfrågor och träningsuppgifter och om du vill kan du göra inlämningsuppgifter och få återkoppling på dem. Vi delar med oss av litteratur- och länktips och genom tjänsten Vrid och vänd erbjuder vi personlig rådgivning.
  4. Inspiration. Nyheter, tips och debattinlägg publiceras regelbundet i vår blogg. Dessutom finns “Veckans verktyg” med korta filmer och bra checklistor, spännande intervjuer i serien “Chefer berättar” samt ett nyhetsbrev. Alla som väljer en kurs med inlämningsuppgifter – och gör dem – får ett kursintyg och därmed en ny merit till sitt CV.
  5. Tillgängligt för många. För att göra innehållet så tillgängligt som möjligt presenteras det inte bara på webben utan också i pdf- och epub-format. Chefsverkstadens utbildningar kräver inga resor och inga övernattningar och när du väl har anmält dig har du tillgång till allt material i 12 månader.

För företag tillhandahåller vi skräddarsydda varianter av våra kurser och vi kan också stå till tjänst med utbildning eller föreläsningar på plats samt med konsulttjänster.

Chefsverkstaden grundades i februari år 2017 av Pia Juhlin Åstrand och Git Söderholm.

Pia som är utbildnings- och marknadsansvarig har närmare 30 års erfarenhet av arbete inom områdena chefs- och ledarskap, arbetsliv och personalarbete. Hon har egen erfarenhet av chefs- och ledarskap, har skrivit flera böcker och har medverkat vid en stor mängd föreläsningar och utbildningar inom området. Om du vill få kontakt direkt med Pia, ta del av hennes fullständiga meriter eller få referenser kan du kontakta henne på pia.juhlin@chefsverkstaden.se. Du kan också besöka hennes profil på LInkedIn.

 

Git är web-och kundansvarig i Chefsverkstaden och det är hon som svarar på frågor om inloggningar, lösenord och övriga supportärenden. Git har lång erfarenhet från snabbväxande start up-företag men även gedigen kompetens inom områdena webb, sociala medier, design och affärssystem. Vill du få kontakt med Git, ta del av hennes fullständiga meriter eller få referenser kan du kontakta henne på git.soderholm@chefsverkstaden.se.