Välj en sida

Affärsvillkor

Chefsverkstaden vill att du som kund ska vara helt nöjd med de tjänster du köper av oss. Om du av någon anledning ändå inte är det är du varmt välkommen att kontakta oss på support@chefsverkstaden.se så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig.

Chefsverkstadens kurser samt annat material som finns på våra sajter www.chefsverkstaden.se och www.kurser.chefsverkstaden.se omfattas av gällande upphovsrättslig lagstiftning. Det betyder att du inte får kopiera eller sprida kursmaterialet utan tillstånd från oss. Om du ändå vill använda kursmaterial för fler än en person är du välkommen att kontakta oss på support@chefsverkstaden.se så kan vi säkert komma överens om en lösning.

Vid betalning mot faktura tillämpar vi 30 dagars betalningstid, därefter utgår dröjsmålsränta enligt räntelagen. Fakturor sänder vi till den e-postadress du har angivit. Efter att du har beställt och betalat din kurs har du tillgång till allt kursmaterial i 12 månader. Om du lämnar in den/de inlämningsuppgifter som ingår i kursen får du efter avslutad kurs ett kursintyg.

Om du behöver boka om en ”Vrid och vänd”-tid kan du göra det kostnadsfritt. Får du förhinder kan du avboka utan kostnad till och med 24 timmar innan bokad samtalstid. Om du bokar av inom den tidsfristen återbetalar vi hela ”Vrid och vänd”-avgiften, bokar du av senare görs ingen återbetalning.

 

Så hanterar vi personuppgifter och cookies

Vi i Chefsverkstaden samlar in en del uppgifter om dig, det gör vi för att kunna ge dig den service du vill ha. Du kan läsa vår integritetspolicy här.

För att kunna ge dig en så bra användarupplevelse som möjligt när du besöker någon av våra sajter använder vi cookies. Hur det fungerar kan du läsa om här.