Välj en sida

Samarbetspartners

Akademiska Hus, ett av Sveriges största fastighetsbolag, erbjuder samtliga sina chefer att delta i Chefsverkstadens tidseffektiva och smarta utbildningar på teman som är aktuella och relevanta. Det gör de genom sin utbildningsplattform ”Akademin” där Chefsverkstadens kurser passar in perfekt!

Nyckeltalsinstitutet är specialiserade inom områdena personalekonomi och nyckeltal. De erbjuder utbildningar och seminarier, konsulttjänster och möjlighet att mäta den egna organisationens resultat och jämföra dem med andra i form av index. Exempel på sådana index är “Hälsoindex” och “Attraktiv arbetsgivarindex”.

Adrenaline Key bygger kollektiv intelligens utifrån organisationens behov och varje medarbetares unika kompetens genom en engagerad och strukturerad dialog med reflektion. Deras forskningsbaserade och skräddarsydda dialogverktyg stärker möjligheterna att tillvarata all tillgänglig kunskap i organisationen och ökar möjligheterna att hantera aktuella utmaningar.

Vita Consulting och Viveka Anderton har lång erfarenhet och mycket hög kompetens när det gäller att utveckla ett gott ledarskap och effektiva team i organisationer som är internationella och/eller som arbetar i flera kulturer. De bidrar med kunskap inom områden som interkulturell kommunikation, konflikthantering, samarbete och organisationsutveckling.

KretaTema kan hjälpa dig att anordna en vistelse för din ledningsgrupp eller din arbetsgrupp i fantastiska Skoloufia på Kreta. Om ni behöver komma iväg ett tag, få uppleva något annorlunda och få möjlighet att fokusera på något i lugn och ro kan vi varmt rekommendera dem! Programmet planerar du själv eller tillsammans med oss i Chefsverkstaden och KretaTema fixar allt det praktiskt.

Frick HRconsulting arbetar med praktisk rådgivning, arbetsrätts- och arbetsmiljöutredningar, förhandlingsstöd och utbildning. Fokus är främst den inre HR-kärnan; praktisk arbetsrätt och individuell lönesättning. Företager stödjer HR- och förhandlingschefer, HR-konsulter, chefer och arbetsledare i sin arbetsgivarroll.