Välj en sida

Vrid och vänd

“Även om jag ofta har fullt med folk omkring mig kan jag ändå känna mig ensam ibland. Då är det skönt att ha en neutral person att bolla mina tankar med.” Så säger en av de kunder som använder sig av Chefsverkstadens tjänst Vrid och vänd. En annan uttrycker det istället så här: “Jag har testat att ha en coach och har haft stor nytta av det men det händer att jag behöver mer än coachning. Genom Vrid och vänd får jag det bästa av två världar – någon som ställer kloka och coachande frågor men som också kan ge mig goda och konkreta råd när jag ber om det.”

Vrid och vänd är alltså en kvalificerad rådgivning med coachande inslag inom områdena chefs- och ledarskap. De genomförs av Pia Juhlin Åstrand, erfaren chefs- och ledarutvecklare och grundare av Chefsverkstaden. Du kan läsa mer om henne här.

Chefsverkstaden samarbetar också med andra kvalificerade konsulter som kan bistå med Vrid och vänd inom specifika områden. Vi kommer inom kort att presentera dem här, kontakta oss gärna för mer information. 

Ett Vrid och vänd-samtal pågår i 60 minuter och det genomförs per telefon, Skype eller Zoom. Om du finns i Stockholm eller om du bor i Mälardalen och väljer att ha längre samtal (2 timmar eller fler) kan samtalen också genomföras vid ett fysiskt möte.

Du väljer ämne och frågeställningar och vi bidrar genom att vrida och vända, stötta och ge nya perspektiv. Känner du dig osäker på om just din fråga lämpar sig för Vrid och vänd kan du se några exempel här.

Ett Vrid och vänd-samtal på en timme kostar 1.290:- inklusive mervärdesskatt och betalning kan ske mot faktura eller med kort. Du kan få ett förmånligt pris om du vill ha ett provsamtal och vid beställning av flera och återkommande samtal lämnar vi gärna offert.

Du kan beställa ditt Vrid och vänd-samtal nedan. När du har fyllt i dina kontaktuppgifter och önskad tid för samtalet kontaktar vi dig för att bekräfta tiden. Då får du också en länk till betalningssidan.

Har du frågor om tjänsten “Vrid och vänd” kan du kontakta oss på vridochvand@chefsverkstaden.se.

Boka Vrid och Vänd

12 + 5 =